L’habitatge, de 289m2 construïts i 86m2 de terrassa, està situat al casc antic de Palma. Les reformes fetes pels diferents inquilins havien deixat una successió incoherent d’estances de mida desproporcionada, algunes  interiors i  fosques, i amb les zones de  serveis poc adequades a les necessitats dels actuals residents.

Per a resoldre de forma lògica les circulacions i l’ il·luminació de les peces es crea un recorregut central a on un mur aplacat amb fusta lacada en blanc i potenciat  per  una línea de leds empotrats al terra, es converteix en el volum que connecta la zona de dia amb la de nit.

Cada estança ha estat treballada segons les voluntats dels promotors, que volien que l’habitatge fos un espai de convivència però que cada peça tingués la seva autonomia. A la zona de nit això es veu a les habitacions infantils, a on  una tarima penjada fa tant de suport del llit com de taula de treball al temps que una capsa de vidre conté la peça de bany i el vestidor. La zona de dia pasa a ser un espai molt obert que cerca la màxima lluminositat i la prolongació a l’exterior a traves de les superfícies vidriades.

S’ha fet servir resina epoxi blanca a tot el paviment , als roda peus i a totes les encimeres de bany i cuina. Al mateix temps  també són blanques les pintures de les parets i els lacats de portes i aplacats . Aquesta uniformitat amb el blanc cerca la màxima lluminositat i que el contrast vengui donat per la variabilitat del  mobiliari.

El resultat  final son espais amplis, molt lluminosos, que flueixen uns cap els altres, acotats  per les diferents alçades del fals sostre i el joc dels diversos plans de vidre amb  les distintes solucions d’il·luminació.