Estudi

. . .

A. Christian Pons Piris i Antoni Castell Salvà cursen els seus estudis a l ‘Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona, titulant-se al 1996 i 1997 respectivament. Actualment comparteixen despatx entre Palma i Andratx.
Complementen la seva trajectòria professional amb una formació continua amb postgraus i cursos d’especialització: Project Management; Urbanisme i Ordenació del territori; Paisatgisme; Valoracions inmobiliàries; Diagnosis y rehabilitació d’edificis; Eficiència energètica; Arquitectura Bioclimàtica i Sostenible.

Serveis

Castell-Pons es un despatx d’arquitectura basat en el treball d’equip.
L’associació amb diferents professionals segons el tipus de projecte i la estreta col·laboració amb el client permeten resoldre cada tipus de necessitat de la manera més satisfactòria.

Ofereixen

Serveis d’arquitectura i urbanisme tant per clients privats como per institucions (desenvolupament tècnic dels projectes en CAD amb imatges virtuals i maquetes). Dissenys integrats, funcionals, còmodes i estètics d’equilibri econòmic.
Project management i assessorament d’alta qualitat. Gestió d’intervenció d’industrials, costos d’obra i assistència en tràmits administratius.

Preocupacions

  • Qualitat de l'entorn arquitectònic i social

  • Arquitectura tradicional + Innovació tecnològica

  • Sostenibilitat i respecte medioambiental